info@harmoniekoepel.nl

Het kerstfeest op 21 december

  Posted on   by   No comments

Snel ingrijpen heeft vrijdag wellicht een ramp voorkomen op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep.

Tijdens het opbouwen van de grote kerstmarkt vrijdagochtend werd om 11.30 uur geconstateerd dat het wel lekker droog werd maar dat de voorspelde windkracht op het plein nog werd versterkt, door de positie van het plein. Al geplaatste tenten stonden te dansen op het plein. Met de voorspelling van nog meer aanwakkerende wind heeft de Harmoniekoepelcommissie in overleg met Tent Direct moeten besluiten de markt buiten af te blazen. Na maanden van voorbereiding een trieste beslissing, maar veiligheid staat natuurlijk voorop.

Al om 12.30 uur tijdens een noodoverleg werd ook in overleg met de directie en medewerkers van Pier K besloten om de markt en feest in Pier k te houden.
De mensen van bloemen en plantenzaak Somkido hebben de speciaal voor de markt gemaakte entree van 3 ski huisjes verplaatst naar Pier K, en was daar de feestelijke en verlichtte entree. De filmzaal werd vrijgemaakt, en met de hulp van vrijwilligers van Pier K, Maatvast, Transportmuseum en de Dorpsraad stond er voor 16 uur weer een echte kerstmarkt, waar een klein dorp toch groot in kan zijn!! En op deze manier kon ook het kerstdiner in het Ontmoetingscentrum binnen gewoon doorgaan.

Het kerstfeest met veel live kerstmuziek was in de bar van Pier K, de markt met 30 kramen was in de filmzaal en daar tussen in was het eten en drinken van BioExpress, kerstsatés van Da Finsy en de bar van het OC. Goed om te constateren dat heel veel mensen onze nieuwe locatie konden vinden want alle marktkramen spraken van een leuke markt waar goed is verkocht. Er heerste zoals gezegd, een gezellige drukte.

Heel goed dat er adequaat is opgetreden door de Koepelcommissie, want later was er nog meer wind.

Please follow and like us:

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *