info@harmoniekoepel.nl

22 September 2018 Muzikale Kofferbakmarkt Harmonieplein

Persbericht  

Kofferbakmarkt en buurtlunch Nieuw-Vennep 

Op zaterdag 22 september aanstaande organiseert de koepelcommissie in samenwerking met Maatvast een (gratis) kofferbakmarkt en buurtlunch op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Kinderen kunnen hun goederen uitstallen op de speciaal voor de gelegenheid ingerichte kleedjesmarkt.  

De kofferbak- en kleedjesmarkt duurt van 11.00-15.00 uur. De buurtlunch, die gratis toegankelijk is voor buurtbewoners (na aanmelding), wordt georganiseerd in het kader van Nationale Burendag. De lunch duurt van 12.00-14.00 uur.  

Deelnemers aan de kofferbakmarkt dienen zich vooraf in te schrijven bij het Ontmoetingscentrum aan de Elemastraat 65 in Nieuw-Vennep. De deelname aan de kofferbakmarkt is gratis! Het aantal plekken is beperkt dus u moet er snel bij zijn om een plek te bemachtigen. Ook kunt u zich aanmelden via e-mail: ontmoetingscentrum@maatvast.nl of via telefoon: 0252-685138.  

Muziek 

Tijdens de kofferbakmarkt en buurtlunch wordt de muziek verzorgd door vier talentvolle Nieuw-Vennepese zangeressen: Shannon de Vries, Lotte de Waal, Boanna Pieterse en Catharina van Aalst. Tussen de optredens door treedt DJ Bastiaan op.  

Daarnaast worden er gratis poffertjes uitgedeeld en staan er oude auto’s opgesteld vanuit het Transportmuseum dat tevens is gevestigd in Nieuw-Vennep.  

Voor de kinderen is er een krijtwedstrijd met mooie prijzen.  

Buurtlunch 

Met liefst 18 locaties neemt Maatvast deel aan Burendag van het Oranjefonds. Met Burendag wordt getracht om de buurtbewoners met elkaar in verbinding te brengen. Buurtbewoners van en rondom het Harmonieplein kunnen gratis deelnemen aan de buurtlunch die wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum, locatie van Maatvast. Hiertoe dient men zich op te geven via e-mail ontmoetingscentrum@maatvast.nl  

Please follow and like us:

  Get Directions

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *