info@harmoniekoepel.nl

2019

Harmoniekoepel programma 2019

Zondag 5 mei.
Het bevrijdingsfeest is een traditioneel bevrijdingsfeest met veel kraampjes, hapjes en veel “bevrijdings” muziek live vanuit de koepel.
De tour van oude legervoertuigen, in samenwerking met het Nederlands Transportmuseum, is intussen een vast onderdeel van het feest. We gaan dit jaar ook door een groot deel van de Haarlemmermeer, met natuurlijk het defilé op het Harmonieplein, afgenomen door de loco burgemeester.
Meer informatie volgt.

Zaterdag 8 en zondag 9 het Watsom festival.
Ja inderdaad, een week-end festival, het festival is een Thais feest. Het plein staat vol met grote tenten en parasols, waartussen ruim 30 marktkramen staan met Thaise producten zoals sieraden, kleding, snuisterijen en heerlijke Thaise gerechten. In de koepel wordt muziek gemaakt en op het plein wordt gedanst in authentieke Thaise kleding.
Zodra er meer informatie is, hoort u van ons.

Het Full Colour Festival op zaterdag 29 juni.
Dit festival organiseren wij weer samen met Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer en is een festival van veelkleurigheid met deelnemers van heel veel landen. Een belangrijk onderdeel van de optredens wordt verzorgd door lokale statushouders, evenals de heerlijke hapjes en drankjes. Ook zullen er optredens zijn van het Iktoon festival.
Meer informatie volgt.

Zaterdag 28 september, de muzikale BBQ burendag.
Deze burendag is natuurlijk bedoeld voor onze buren aan het Harmonieplein maar ook als welkom aan de bewoners van de Nieuwe Kom. Onder het genot van lekker eten, drinken en live muziek kunnen we kennismaken met elkaar en elkaar informeren over de mogelijkheden van ons mooie Nieuw-Vennep en omstreken.
Later volgt meer informatie

Vrijdag 20 december, de Harmoniekoepel kerstmarkt.

Na de drukbezochte kerstmarkt 2018 willen we proberen om dit jaar nog meer lokale marktkramen te ontvangen. Natuurlijk komt de kerstman en is er sfeervolle kerstmuziek, warme wijn en oliebollen. En de hoogste “kerstboom-verlichting” van Nieuw-Vennep.